Përfshihuni në Decky

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinDecky po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

144

Vargje

21

Gjuhë

32,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Decky përmban aktualisht 144 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 32,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Decky, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti